aku manusia biasa....

dulu awak kata dekat saya
awak kutuk saya
awak tuduh saya macam-macam
awak langsung tak fikir sebelum awak kata
awak slalu sangat ikut emosi awak
awak ingat awak tu lelaki yang perfect?
eh helloooooo
nobody's perfect okayyyyy
awak hina saya dulu
awak ingat dengan mudah saya boleh lupakan kata2 cacian,hinaan,makian awak dekat saya?
sorry to say!
sakit hati saya tau?!
sedih, bila tiba2 ja dituduh sebegitu rupa
saya fikirkan awak ni boleh jadi kawan saya yg baik
tapi malangnya jauh panggang dari api
sejak kejadian malam tu,
malam di mana awak hina saya tu
start situ lah hati kecil saya berbisik utk terus benci awak
tapi, ada ka saya buat?
ada ka saya benci awak?
takdak kan?
hmmmmm,
sapalah saya ni nak benci2 anak orang kan?
ibu slalu pesan, "biar org benci kita, jgn kita benci org"
okay, JANGAN KITA BENCI ORANG.
walaupun saya tak benci awak,
tapi saya tak suka awak
sama sekali tak suka awak
walaupun kawan2 saya kata awak baik,
hanya Allah dan saya ja yang tahu macam mana buruk+hodohnya perangai awak bila awak mengeluarkan kata2 cacian.
astaghfirullahalazim...............
buqok beno qupanya!
okay, saya terus sabar dan bersabar....
alhamdulillah saya dapat sedikit kekuatan daripada Allah utk terus bersabar dengan perangai hodoh awak tu
sebab tulah saya TAK SUKA bila awak text saya
sebab, dah lama saya perhatikan awak
rupanya awak ni seorang yang jenis tak boleh bagi chance.
I mean, bila saya bagi kesempatan dekat awak,
awak terhegeh mengada lebih-lebih!
benci akuu!
ehem, walaupun saya kata saya tak benci awak,
tapi ada laaa jugak dalam hati ni perasaan benci tu
insyaAllah saya pun sedang cuba nak hapuskan.
sebabnya, tak tenang hidup dalam kebencian.kan?
okay, saya balikkkkkk..........
saya dah terima awak balik sebagai kawan saya pun dah cukup bersyukur kan?
so, tak payah laa nak lebih2
and one more,
tolong jaga sikit perbualan tu
I DON'T LIKE THE WAY YOU ARE
cara texting tuuuu,
I Rimas.awak tahu kan?
takkan setiap kali nak bgtau yg saya rimas?
tak syok lah kan?
hmmm,
sekarang ni awak datang balik dekat saya
oh, time kesusahan baru terhegeh nak cari noh,
ok mcm ni laaa manusia~~~~
maaf laaa encik ********,
disini saya nk berterus terang lah dekat awak
saya ni alhamdulillah tak desperate lagi nak laki yaa,
awak tuuuuu,
desperate terok nanak pmpuan!
so, better you go and find another girl,ok
oh awak cari saya sebab nak tebus balik kesalahan awak?
segala tohmahan yg telah dilemparkan ke atas saya?
segala cemuhan,
segala tuduhan yg dikeluarkan dari mulut awak, hati awak?
sorry laaaa, baru sekarang nak sedar kesalahan tu, mmg dah terlambat
mmg laaa ada pepatah yg mengatakan,
kebenaran pasti akan terbongkar suatu hari nanti......
yeaahhhhhhh, dah terbongkar pun kan?
em dah lama dah.....
cuma orang yg buta hati ja yang tak nampak tuuuuuuu
cuma saya nak bgitau lah dekat awak,
kalau awak rasa bersalah sangat,
minta maaf dekat Allah.......
saya pun manusia biasa,
sering melakukan kesalahan.....
TAPI! yeah tapi.......
tapi bukan begini caranya yaa,
dan tolong jangan nak semakkan lagi kepala hotak saya
saya anggap awak kawan saya ja dan tak pernah lebih daripada tu,
kalau awak taknak kawan dengan saya,
terserah!terpulang!ikut suka! awak laaaaa.
saya tak hairan, saya tak rugi kalau takdak kawan mcm awak
malah, saya akan rugi jika saya ramai kawan mcm awak!
hey,hey,hey! take positive laaaaa
cuba awak pikiaq betoi2 dgn tindakan awak tu dan kata2 saya ni

kepada si tuan punya badan,
maafkan saya andai saya terlebih sudah....
saya memohon kemaafan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki
saya harap awak faham kata2 sya ni
saya tau, apa yg saya taip ni akan menyinggung perasaan awak sebagai manusia.
tapi tolonglah,
jangan nak sempitkan lagi dada saya dengan awak
honestly, saya boleh dapat heart attack kalau komunikasi dgn awak
sebabnya, saya gerammmmmmmmmmmmm
arrrrrggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

ok3, ini semua hanyalah luahan perasaan saya sahaja.apa yang saya pendamkan selama ini terhadap awak.mungkin saya tak pernah tunjuk dekat awak dan orang ramai, tapi ni lah sebenarnya.SAKIT HATI.hanya Allah ja yang tahu segalanya.......

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU