esok balik ARAUSTRALIA

yeayyyyyyyyy!!!!!!!!!
aku tahan nak teriak sebenaqnya ni
hmmmm
pi pun dah dak lagi
aku dah start rindu-rinduan
lepas ni......
no more makan sedap2 ibu masak
no more bangun lambat
no more dengar ibu bletiaq
no more gaduh dengan aman
no more skyping dengan zahra
no more minta ehem2 dekat ayah
no more keluar jalan2
and no moreeeeeee! apa2 ja lah..
takkan aku nak list panjang2.hihihi

i miss my own room,my home already....semoga aku tabah, cekal,kuat dalam menghadapi semester 5 ni.elehhhhhhh dah 20 tahun baru nak berdikari.takkan baru diuji sikit dah nak melatah kot?apalahhhhhh,

apa-apa pun, i'm ready mentallity....but not physically....sebabnya, aku tak packing apa lagi.alah relax ah....esok petang balik Arau.pagi esok ada lagi.hahaha tu pun inshaaAllah kalau Allah bagi chance nak jumpa petang esok.hmm, my friends, see you soon.

to my parents, I miss both of you already.ibu, pleaseeeeeeeeeee.jangan nangis time hantaq esok. I can't watch your tears.your tears make me hurt.pleaseeeeeeee ibu pleaseeeeeeeeee.don't cry...okay? :)

and ayah too.don't cry pleaseeeeeeeeeeeeee. :)

and aman, it's time for me to leave home.and you'll becoming 'anak tunggal' lagi.....thanks for the songs that you sang to me.I'm very touched.ohyaaaa, abang aku ni, dah tau malam ni aku sedih-sedihan, boleh pulak dia bagi lagu sedih-sedih dekat aku.nak bagi aku terharu lah tuuuuuuu.kihkihkih yessssss, memang terharu sangat pun.thanks :)

to akak, thanks for all what you did to me before. I won't easily forget what you already did to me when i went to your place.really love you akak.you're my very best sister in this earth.don't you forget it. YOU ARE THE BEST SISTER IN THIS EARTH :)

aku juga merindui Beah....my little sister(Cat)...beah ni dari siang asyik duduk dengan aku ja....and i can see her eyes.macam berair ja,beah sedih ka aku nak balik arau dah?hmm mungkin.

memandangkan, tonight is the last night aku tidoq dekat bilik, so i decided untuk tdoq awal malam ni.wehuuuuu~! see you reader(s)

HAVE A NICE DAY :)



Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU