weekend

weekend kali ni aku di Arau. this week aku tak balik sebab err sebab aku nak pi pasar malam Arau last Friday.alhamdulillah, pi jugak akhirnya aku.Then sabtunya pulak, aku pi rumah Tam Dah dekat Mata Ayer. seronok lah jugak pi rumah Tam Dah.at least takda la mati kutu aku dekat kolej kan...asal Tam Dah suruh ja aku tidoq situ tapi tulaa tak bawak baju dan peralatan selengkapnya kan...so next time aku pi, aku tidoq lah kat rumah dia.lagipun kakDayah akan balik this 28/6 so boleh lah kak Dayah mai ambik aku.jimat RM18 dari Arau ke Mata Ayer.kehkehkeh *paktam yang kata macam tu*

lepas ni boleh la aku pi bukak puasa dekat rumah Tam dan sahur sana.haaha (in case aku tak balik rumah) yalaaa last puasa dekat Perlis kan...lepas ni taktau dapat mana pulak,hmm hahaha tapi aku ada instinct mengatakan aku akan dapat perlis jugak jaa.kehkeh

okay, sekarang ni hatiku sedang berduka lara,akibatnya, celcom buat hal.hmm takmau lah cerita apa yang celcom dah buat,sebab sedih sangat sehinggakan tak mampu nak menaip haa.haha okay overrrrrrrrr!

i'm sure that mulai esok and afterwards, hidup aku akan bertambah busy and busy and busy again sehinggalah habis.okay, aku rasa sampai sini sahaja coretan ku buat kali ini.walaupun weekend aku dapat 3 hari, tapi satu kerja apa pun aku tak buat.misalnya, mesin baju.dah nak habis weekend baru kalot nak mesin baju.ok tu sebab duit syiling tkdak.ni aku nak pi cari syiling lah ni.byeeeee

have a nice day everybody :)

Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG