kemengantukan

rasa seperti terlalu mengantuk untuk menapak ke kelas pagi ini.class pukul 9am.tapi masih berlagak seperti pukul 11am.hmmm apa nak jadi ni halimatul......kalau asyik nak tidur ja lebih baik tak payah mai belajaq! duduk rumah tidoq ja puas-puas.sudah la semalam tidur paling awal since duduk kat Arau ni.about 11pm dah diulit mimpi nan indah.mesti ada orang cakap, "dah tau mengantuk dok cerita dekat blog buat apa.?macam lah blog ni boleh bagi hilang mengantuk" ok this is my answer. "laaaaaa biaq laa.this is my blog.not yours.nak baca, baca ah.takmau baca sudah.tak suruh pun baca.lagipun memang taip dekat blog ni boleh hilangkan mengantuk.sibuk ja >.< "  okay aku dah mula mengarut.goodbye you all. have a nice day :)

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU