Saturday, July 31, 2010

what day is today?

salam,
trial tinggai bapa jam ja lagi nih...
aku pulak xready sepenuhnya lagi...
aduh,
em macam2 dah terjadi terhadap aku hari ni.
ada yang lawak,ada yang bengong,dan ada lagi lah..

em had bengong tu,
hari ni aku keja tidoqqqq jaaaa.....
haih,apa nak jadi xtaw.
hari ni mak ngan ayah aku pi masjid.
depa ada class apa xtaw..
abg aku pulak pagi2 buta dah keluaq.
dia pi mana lagi aku xtaw.
sebelum mak aku keluaq,
aku pun bgn lah kunci pintu.
pehtu aku on9.
lepas on9 aku mandi then mkan.
lepas mkan,aku men ngan mony(kucing baru aku)
aku men ngan dia smpai aku terlena...
bgn2 dah koi 11 lebih sikit.
terkejut aku.erm,,class sc aku pakai xp dh la...hoho
pehtu aku tidoq sampai koi 1.gila betoi.
mak aku balek tahun bila pun xtaw...
bgn2 tu kena hingaq pulak....adeh,,spoil mood aku tadi.
keja nak marah orang jo lah...adoii,,

em had lawak pulak...
tadi,,ada la sorang ni.
dia IM ngan aku.aku pun sembang lah merapu ngan dia.
tetiba dia reply "sorry..i dont know what you said above..."
aku pun benganglah.dah tau xpaham xhabaq awai2.
rupa2nya...dia xpaham langsong bhasa Melayu...
pehtu dia suruh aku ajaq dia...haha,
em dia ni org india from s'pura.
pehtu study kt overseas.xtnya la pulak overseas tu kt mano.haha,
em apa yg lawaknya?aku pun xtau...
lawak la kot aku ajaq dia bhsa Melayu.
dari BI aku trnslted ke BM.
at last,dia dh tau nk sebut "saya nak makan"..haha
aku ajaq dia mmg mngarot gila.
kesian la pulak..huhu

sorang lagi....laki mana xtaw...
ish,geram gila aku dibuatnya...
rasa cam nak bagi penumbok ja kt pala dia tu.
had org india td pun da tau bhsa mlayu.
yg dia org mlayu pulak xreti bhsa mlayu.
xpaham lah aku...
skali kena ngn aku....
padan muka!!!
galak sgt.....nahhh amekk kat hg!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.